Evenementen

Ode aan de Druif

Zo rond eind April laten de druivenstokken de eerste blaadjes en trosbloemetjes zien. En zoals de koeien meer melk geven als er klassieke muziek in de stal wordt gedraaid zo denkt de wijngaardenier dat er met muziek meer druiven in de wijngaard zullen komen.
In het weekend van Koninginnedag organiseren we een Concert met medewerking van het orkest Scaramouche uit Zwolle. Onderleiding van dirigent Armin Apstok speelt het orkest van 15 musici populaire klassieke muziek voor de druiven en voor het uitgenodigde gasten.
We sluiten het concert af met en kleine wijn pruverie.(misschien is er ruimte voor de PDF poster van de Ode aan de druif als plaatje, maar dan zal er wel en simpel file format van gemaakt moeten worden) Wilt u ook gratis naar de "Ode aan de druif", meldt u dan hier aan en u krijgt een uitnodiging voor 2 personen toegestuurd. Vrienden van Wijngaard de Landman worden automatisch uitgenodigd.

Open Dag van de Nederlandse Wijngaarden

De Open Dag van de Nederlandse Wijngaarden wordt jaarlijks georganiseerd in het laatste weekend van september of het eerste weekend van oktober. Wijngaard de Landman is de gehele zondag geopend met een uitgebreid programma. Zie hier en hier de foto’s reacties van de bezoekers aan de open dag.